Hoeveel bezoekers willen vandaag gratis geld verdienen op Het GratisParadijs?
GRATIS EIGEN WEBSITE

gratis webpagina op internet

http://come.to/gratisparadijs


Goed ...... je hebt je ingeschreven voor alle betaald e-mail aanbiedingen en voor de meeste (of alle) betaald internetten aanbiedingen. Je zult zien dat je vanaf de eerste dag al gratis geld begint te verdienen. De eerste paar dagen zal het niet meer dan een paar gulden tot een tientje per dag zijn, maar dat zal al gauw meer worden. Na een paar weken verdien je al gauw een paar tientjes per dag.

*   HOMEPAGE
*   Uitleg
*   Je Zwallet adres
*   Betaald E-mail
*   Betaald Surfen
*   Geld met je Website
*   Diversen Gratis Geld
*   Promoot je Website
*   Gratis MP3
*   Gratis Games
*   Gratis Website Vertaler
*   Zoek een persoon
*   Wereldwijde Vacatures
*   Gratis Zoekmachines
*   Alle Sporten
*   Kanker de wereld uit
*   klik voor goed doel
*   Je Website aanmelden
*   Leuke Links
*   Een eigen website
Toch is het mogelijk om meer te verdienen. Duizenden guldens per dag zal niet gauw mogelijk zijn. Maar per maand een paar duizend gulden moet toch wel lukken. Dat hangt vooral van jezelf af. Je moet er namelijk wel wat voor doen: referrals zoeken.

Referrals zijn mensen die zich via jouw link hebben ingeschreven voor de aanbiedingen van gratis geld. Voor de meeste aanbiedingen verdien je namelijk ook gratis geld voor iedere keer dat je referrals betaald internetten of betaald e-mail ontvangen.

Het zoeken van referrals kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld al je vrienden en bekenden e-mailen. Dat is zeker een goede methode en we raden je ook zeker aan om dat te doen.

Gemakkelijker is om zelf een website te maken waar je je links op zet. Je geeft mensen het internet adres van je website, de URL, bijvoorbeeld http://provider.com/mijnwebsite.html en de mensen kunnen zich daar inschrijven voor de aanbiedingen van gratis geld verdienen. Uiteraard mag je ook een pagina over een ander onderwerp maken.

Als je wilt kunnen wij je pagina op Het GratisParadijs zetten. GRATIS ! Je hoeft dan dus alleen maar een pagina te maken met je links erop en naar ons te e-mailen. Wij zettten hem op internet en mailen je de URL. Deze URL geef je aan iedereen die je kent. Onder iedere e-mail die je verstuurt zet je deze url. Iedereen kan zich dan via jouw pagina, en dus via jouw links, inschrijven voor de gratis geld aanbiedingen.

En een pagina op Het GratisParadijs is echt gratis. Hoe we dat kunnen doen? Heel eenvoudig. We zetten namelijk een advertentie achter je pagina. Inderdaad, achter je internetpagina. Als er een bezoeker op jouw pagina komt, wordt er automatisch een advertentie achter die pagina geladen. De bezoeker ziet deze advertentie dus pas als hij jouw pagina afsluit. Je hebt er dus geen hinder van.

Op deze manier kunnen we je pagina gratis op het internet zetten.

Stuur ons je pagina (niet meer dan 1) per mail en we zetten hem zo snel mogelijk op internet. Het onderwerp van de pagina maakt niet uit. Alleen racisme, illegale zaken, porno en andere troep is uitgesloten. Ook mogen er geen pop-ups en andere pagina's worden geladen.

Succes verzekerd.
Klik Hier
LinkStad. Adverteer Gratis met ons Banner Exchange Netwerk


Click to Visit