We zijn verhuisd !!Deze oude website gaat verdwijnen. klik hier voor het NIEUWE GratisParadijs.

Pas ook uw eigen links even aan (bookmark & favorieten). De juiste link naar Het Gratisparadijs is: www.gratisparadijs.tkENTER

Hoeveel bezoekers willen vandaag gratis geld verdienen op Het GratisParadijs?
Zoek een medicijn tegen kanker

Help de Universiteit van Oxford

http://come.to/gratisparadijs


De Universiteit van Oxford probeert een geneesmiddel tegen kanker te ontwikkelen. Van vele miljoenen moleculen wordt onderzocht of ze kankercellen vernietigen. Dit moet van elke molecuul berekend worden en dat kost ontzettend veel tijd. Er kon gebruik worden gemaakt van een supercomputer, maar deze zou er zeker 5 jaar over doen. Dit zou veel te lang duren en bovenal gewoon onbetaalbaar zijn.

Om deze reden roept de Universiteit van Oxford de hulp in van alle computergebruikers in de wereld om mee te helpen. De moleculen die onderzocht moeten worden, worden niet als totaal pakket genomen, maar zijn door de universiteit verdeeld in verschillende pakketjes. Iedere computergebruiker in de wereld kan zijn computer beschikbaar stellen om 1 of meer van dit soort pakketjes te onderzoeken. De krachten worden op die manier gebundeld.

*   HOMEPAGE
*   Uitleg
*   Je Zwallet adres
*   Betaald E-mail
*   Betaald Surfen
*   Geld met je Website
*   Diversen Gratis Geld
*   Promoot je Website
*   Gratis MP3
*   Gratis Games
*   Gratis Website Vertaler
*   Zoek een persoon
*   Wereldwijde Vacatures
*   Gratis Zoekmachines
*   Alle Sporten
*   Kanker de wereld uit
*   klik voor goed doel
*   Je Website aanmelden
*   Leuke Links
*   Een eigen website
Het werkt als volgt: Je download een screensaver. Deze screensaver installeer je op je computer. Natuurlijk had je al een screensaver. Je scherm werd dus al goed beveiligd tegen inbranden, maar dat was alles.

De screensaver die je nu hebt gedownload is nog veel nuttiger. Als je je computer een tijdje niet gebruikt, treedt hij in werking. Tot nu toe volkomen normaal dus. Alleen zit er ook een pakketje moleculen in die weleens een medicijn tegen kanker zouden kunnen worden. En dat gaat jouw computer nu bekijken (berekenen). Je ziet onmiddelijk na de berekening of er waardevolle moleculen (mogelijke medicijnen) in het pakketje zaten. Je computer berekent of de moleculen bepaalde eiwitten kunnen vernietigen.

Als er 1 miljoen computers meedoen, duurt het onderzoek naar een geneesmiddel maar 1 jaar in plaats van meer dan 5 jaar. Laten we er dus voor zorgen dat er minimaal 1 miljoen computers meedoen, maar liefst nog meer natuurlijk!

De screensaver treedt alleen in werking als je je computer een tijdje niet gebruikt. Je wordt dus nooit verrast tijdens het gebruik van je computer. Je computer wordt dus ook niet trager. Alleen de nutteloze tijd dat je computer aan staat wordt gebruikt. Je hebt er echt geen last van.

Als je een pakketje hebt berekend, wordt deze automatisch via internet teruggezonden naar de Universiteit van Oxford. Ook wordt dan automatisch een volgend pakketje gedownload. Je hebt er dus geen omkijken meer naar. Je moet natuurlijk wel een internetaansluiting hebben. Uiteraard kun je altijd stoppen. Jij bent de baas. En dat versturen en downloaden van de pakketjes is secondenwerk. Het kost je dus echt vrijwel niets.

O ja, hadden we je al verteld dat de Universiteit van Oxford prijzen verloot onder alle deelnemers? Hoe meer pakketjes moleculen je berekent, hoe meer kans je hebt om wat te winnen. Dus waarom zou je je computer nog uitzetten? Gewoon lekker de hele nacht laten rekenen, dat ding! Doet 'ie ook eens wat nuttigs!!

Klik HIER om de screensaver te downloaden.

Kopieer en plak de volgende link op je eigen website:

Klik <A href="https://partysoft.tripod.com/kankerbestrijding.html" target="_blank">HIER</A> om een medicijn tegen kanker te vinden.

Dan kun je je bezoekers naar deze Nederlandse uitleg leiden. De uitleg op de website van de Oxford University is namelijk in het Engels. Je bezoekers zullen je website niet verlaten als ze op de link klikken.