Hoeveel bezoekers willen vandaag gratis geld verdienen op Het GratisParadijs?
TheMail wordt
ZWALLET


Voordat je begint met aanmelden voor Gratis Geld Verdienen, moet je eerst een Zwallet-adres openen. Dit is een gewoon e-mail adres, met het verschil dat je geld krijgt voor iedere ontvangen en verzonden e-mail. Ook voor de e-mail die je zelf ontvangt en verzendt.

LET OP !! Degenen die een adres bij TheMail hadden, raden we aan om deze te wijzigen in een adres bij Zwallet. TheMail vraagt tegenwoordig namelijk geld voor het gebruik van een TheMail adres. Bovendien zijn de verdiensten aardig teruggeschroefd. Reden genoeg om TheMail links te laten liggen.

*   HOMEPAGE
*   Uitleg
*   Je TheMail adres
*   Betaald E-mail
*   Betaald Surfen
*   Geld met je Website
*   Diversen Gratis Geld
*   Promoot je Website
*   Gratis MP3
*   Gratis Games
*   Gratis Website Vertaler
*   Zoek een persoon
*   Wereldwijde Vacatures
*   Gratis Zoekmachines
*   Alle Sporten
*   Kanker de wereld uit
*   Je Website aanmelden
*   Leuke Links
*   Een eigen website
Zwallet is vele malen beter en vooral: GRATIS. En dat is toch wel een voorwaarde, vinden wij. Dus verander je TheMail adres in een Zwallet adres. Het is misschien eventjes wat werk voor al die betaald e-mail aanbiedingen waar je je voor hebt ingeschreven. Maar het loont de moeite!

Als je toch bent ingelogd in zo'n betaald e-mail programma, wijzig je gewoon even je TheMail adres in je Zwallet adres. Gewoon even op je lijstje bijhouden welke je al gewijzigd hebt. Maar doe het zo snel mogelijk, want je loopt anders behoorlijk wat inkomsten mis.

Vanaf vandaag gebruik je dus niet meer je andere e-mail adressen. Voortaan is het JouwNaam@zwallet.com. Geef je nieuwe Zwallet adres aan al je vrienden en bekenden. En: zorg dat zij ook een Zwallet adres nemen. Maar dan wel via JOUW link! Voor iedere keer dat je vrienden en bekenden dan e-mail ontvangen of versturen krijg JIJ ook geld! Ook voor de e-mail die jij ze stuurt.

Zorg er dus voor dat je vrienden en bekenden regelmatig e-mail ontvangen en verzenden.

Klik nu HIER om een Zwallet adres te openen.


Klik Hier
LinkStad. Adverteer Gratis met ons Banner Exchange Netwerk