Hoeveel bezoekers willen vandaag gratis geld verdienen op Het GratisParadijs?


We zijn verhuisd !!Deze oude website gaat verdwijnen. klik hier voor het NIEUWE GratisParadijs.

Pas ook uw eigen links even aan (bookmark & favorieten). De juiste link naar Het Gratisparadijs is: www.gratisparadijs.tkENTER

Je Website aanmelden

gratis reclame voor je website

http://come.to/gratisparadijs


Heb je zelf een leuke website? Dan kun je deze op het Het GratisParadijs promoten. Hoe? Heel simpel! Zet gewoon de onderstaande banner op de eerste pagina van je website.
*   HOMEPAGE
*   Uitleg
*   Je Zwallet adres
*   Betaald E-mail
*   Betaald Surfen
*   Geld met je Website
*   Diversen Gratis Geld
*   Promoot je Website
*   Gratis MP3
*   Gratis Games
*   Gratis Website Vertaler
*   Zoek een persoon
*   Wereldwijde Vacatures
*   Gratis Zoekmachines
*   Alle Sporten
*   Kanker de wereld uit
*   klik voor goed doel
*   Je Website aanmelden
*   Leuke Links
*   Gratis eigen website
De banner moet na het laden van je pagina meteen zichtbaar zijn. Dus zonder scrollen. Als je dat gedaan hebt, stuur je ons even een mailtje. Vergeet niet de NAAM van je website te vermelden en een OMSCHRIJVING van maximaal 15 woorden. En natuurlijk de URL niet vergeten! Anders kunnen we geen link maken.

De banner plaats je op je website door de HTML-code (onderaan deze pagina) te kopieren en op je site te plakken. Je mag niets aan de code veranderen. Dus ook niets toevoegen of verwijderen.

Zodra we je link geplaatst hebben, zul je zien dat je al gauw meer bezoekers op je website krijgt.


Website van de Week


Binnenkort beginnen we met de "Website van de Week". Iedere week wordt van een van de aangemelde websites de banner boven aan deze pagina gezet. Dus: zorg er in ieder geval voor dat je een banner hebt en zet hem op de eerste pagina van je website! We linken je banner uiteraard naar je website. De maximale afmeting van de banner is 460 x 68 pixels. Zorg ervoor dat je banner op je eerste pagina van je website staat. Anders kunnen we hem niet vinden. Je hoeft je banner dus niet naar ons te e-mailen.

Om Website van de Week te worden moet je ervoor zorgen dat je website er zo goed mogelijk uitziet. Dit is iets anders dan professioneel. Je maakt echt ook een goede kans als je niet zo veel van HTML weet. Zorg er gewoon voor dat je website aan de volgende eisen voldoet:

  1. Alle links op je website moeten werken
  2. Geen onderwerpen als porno, racisme, hacking en andere troep
  3. Op een goede website ontbreken geen zoekmachines
  4. Promoot je website op verschillende manieren

Maak zoveel mogelijk gebruik van de aanbiedingen op Het GratisParadijs. Hoe meer hoe beter! En dan hebben we het vooral over Zoekmachines, Website vertaler, Website promotie en dergelijke.

Hoe meer je van de aanbiedingen van Het GratisParadijs gebruikt maakt, hoe meer kans je website maakt om Website van de Week te worden. En ...... je maakt iedere week gewoon opnieuw kans! Succes!!


HTML-code GratisParadijs banner:


GratisParadijs banner:Klik hier en profiteer!

Klik Hier
LinkStad. Adverteer Gratis met ons Banner Exchange NetwerkClick to Visit