Hoeveel bezoekers willen vandaag gratis geld verdienen op Het GratisParadijs?
Het GratisParadijs

http://come.to/gratisparadijs


Het verdienen van gratis geld wordt iedere dag populairder. Er is al een groot aantal mensen die dit als eerste inkomen beschouwt. Feit is dat je iedere maand een aardig bedrag bij elkaar kunt verdienen. Je moet daarvoor wel een aantal regels in acht nemen. Deze regels staan hieronder.

Ook krijgt Het GratisParadijs iedere dag vele vragen m.b.t. tot het gratis geld verdienen. De meest gestelde vragen en de antwoorden staan hieronder. Kijk dus eerst even op deze pagina voordat je ons mailt.

*   HOMEPAGE
*   Uitleg
*   Je Zwallet adres
*   Betaald E-mail
*   Betaald Surfen
*   Geld met je Website
*   Diversen Gratis Geld
*   Promoot je Website
*   Gratis MP3
*   Gratis Games
*   Gratis Website Vertaler
*   Zoek een persoon
*   Wereldwijde Vacatures
*   Gratis Zoekmachines
*   Alle Sporten
*   Kanker de wereld uit
*   klik voor goed doel
*   Je Website aanmelden
*   Leuke Links
*   Gratis eigen website
Om zoveel mogelijk gratis geld te verdienen moet je een paar regels in acht nemen:

 1. Schrijf je in voor ALLE aanbiedingen van betaald e-mail.
 2. Schrijf je in voor ALLE aanbiedingen van betaald internetten en zet altijd minimaal 1 maar liever meer banners op je beeldscherm.
 3. Open VOOR ALLES een Zwallet-adres en geef die op bij het inschrijven voor de aanbiedingen.
 4. Gebruik geen ander e-mail adres meer dan je Zwallet adres.
 5. Zorg dat al je vrienden en bekenden, via jouw link, een Zwallet-adres nemen. Stuur ze alleen mailtjes van jouw, naar hun Zwallet-adres.
 6. Kijk regelmatig op Het GratisParadijs voor nieuwe aanbiedingen. BOOKMARK deze website!!
 7. Zeg bij je inschrijving altijd dat je tussen de 27 en 32 jaar oud bent (geboortedatum VOOR 1975).
 8. Geef altijd een normaal beroep op met een salaris van 50.000 tot 75.000 dollar.
 9. Vul alle andere gegevens geloofwaardig in. De aanbieders zijn niet gek: iemand van 25 jaar is geen professor en verdient geen 2 ton per jaar.
 10. Je moet meestal aangeven in welke onderwerpen je geinteresseerd bent. Geef dan zoveel mogelijk (liefst alle) onderwerpen aan.
 11. Maak een lijstje met alle aanbiedingen waarvoor je je hebt ingeschreven, je LogIn naam en je wachtwoord.
 12. Mail ons een internetpagina met al je links. Wij zetten die dan op internet. Gratis.

Als je deze regels in acht neemt zul je zoveel mogelijk gratis geld verdienen. Niet een paar tientjes, maar echt minimaal honderden guldens per maand. En dat zal iedere maand meer worden. We durven te beweren dat je binnenkort zelfs kan rondkomen van het gratis verdiende geld. Echt waar! Als je maar gebruik maakt van alle mogelijkheden.

Lukt iets niet? Andere problemen? Laat het ons weten en we helpen je.


Dan volgt nu een lijstje met de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop:

GratisParadijs, ik heb Spam van jullie gekregen!

Sorry, maar dat kan echt niet van ons afkomen. Wij sturen nooit zomaar e-mail en we gooien onze links nooit zomaar in nieuwsgroepen, berichtenborden e.d. Stuur ons a.u.b. de ontvangen Spam (inclusief headers e.d.) en we zullen proberen de werkelijke dader te achterhalen.


Op welke manier krijg ik het geld?

Sommige bedrijven maken het geld over op je giro- of bankrekening. De meeste sturen een cheque in Amerikaanse dollars. Deze wissel je bij je bank om voor contante Nederlandse guldens.


Betalen de bedrijven echt uit? Of is het bedrog!

De bedrijven betalen echt. Maak je maar geen zorgen.


Waarom komt er bij mijn inschrijving steeds te staan dat ik meerderjarig moet zijn?

Geef bij je geboortedatum een jaartal op dat ligt voor 1980. Bijvoorbeeld 1972. Dan ben je van het probleem af. Bij het inwisselen van de cheques bij de bank, wordt niet naar je geboortedatum gevraagd.


Waarom ontvang ik zo weinig betaald e-mail?

Zorg ervoor dat je bij je aanmelding opgeeft dat je geinteresseerd bent in zoveel mogelijk onderwerpen. Liefst ALLE onderwerpen dus. Zorg er ook voor dat je opgeeft dat je tussen de 26 en 35 jaar bent, een normale baan hebt en tussen de 50.000 en 75.000 dollar verdient. De bedrijven zijn niet gek: iemand van 20 jaar is geen directeur met een salaris van 200.000 dollar.


Waarom moet ik referrals zoeken?

Je krijgt ook geld als je vrienden en bekenden, die zich via jouw link hebben aangemeld voor betaald e-mail en betaald internetten, gratis geld verdienen.


Wordt ik binnenkort miljonair?

Dat kan, maar niet door deze aanbiedingen. Doe maar mee met de Staatsloterij. Met deze aanbiedingen kun je enkele honderden tot enkele duizenden gulden per maand verdienen. Dit hangt ervan af of je je voor alle aanbiedingen (vooral betaald e-mail) inschrijft. En ook of je veel referrals kunt vinden.


Ik wil graag een eigen internetpagina om referrals te zoeken.

Dat kan. Je kunt een eigen pagina maken. Als je je pagina naar ons mailt, zetten wij hem op internet. Gratis. We mailen je dan je internet adres. Die kun je dan meteen aan al je vrienden en bekenden geven. Op deze manier zul je veel referrals vinden. Je mag ook een internetpagina over een ander leuk onderwerp naar ons mailen. Die zetten we dan ook gratis op internet. Niet meer dan 1 pagina.


Ik heb een website, maar erg weinig bezoekers.

Maak je geen zorgen. Op Het GratisParadijs staan genoeg mogelijkheden om je website te promoten. En zelfs aanbiedingen die je gegarandeerd bezoekers opleveren. Gratis! Kijk zelf maar even onder promoot je websiteKlik Hier
LinkStad. Adverteer Gratis met ons Banner Exchange Netwerk