We zijn verhuisd !!Deze oude website gaat verdwijnen. klik hier voor het NIEUWE GratisParadijs.

Pas ook uw eigen links even aan (bookmark & favorieten). De juiste link naar Het Gratisparadijs is: www.gratisparadijs.tkENTER

Gratis geld verdienen en andere gratis zaken op Het GratisParadijs. Verdien gratis geld. Betaald surfen.Het is heel gemakkelijk om gratis geld te verdienen met internet. Je hoeft niet eens een eigen website te hebben. Hoewel een eigen webstite wel extra mogelijkheden biedt.

De eerste methode om gratis geld te verdienen op Het GratisParadijs is "betaald surfen". Meld je aan bij de verschillende aanbiedingen van betaal surfen en je verdient voortaan geld voor iedere minuut dat je contact hebt met internet. Dit geld krijg je omdat je tijdens het internetten een kleine reclamebanner op je beeldscherm ziet. Je kunt reclamebanners van verschillende bedrijven tegelijk op je beeldscherm zetten, zodat je extra veel gratis geld krijgt.

De tweede methode om gratis geld te verdienen is het ontvangen van betaald e-mail. Open eerst een TheMail-adres. Dit is een gewoon e-mail adres, met het verschil dat je geld krijgt voor iedere ontvangen e-mail. Meldt je nu aan bij alle aanbiedingen voor betaald e-mail en geef bij je aanmelding steeds je TheMail-adres op. Je krijgt nu e-mail toegezonden van bedrijven. Voor iedere e-mail die je ontvangt van deze bedrijven wordt je betaald.

Vergeet niet al je vrienden en bekenden een TheMail adres te geven. Uiteraard via jouw link. Je krijgt dan namelijk betaald voor iedere e-mail die ZIJ ontvangen!! Dat is nog eens gemakkelijk verdiend!! En natuurlijk stuur je mekaar iedere dag een aantal e-mails. Zorg ervoor dat je vrienden en bekenden zich ook inschrijven voor betaald e-mail ontvangen. Zij moeten ook steeds hun TheMail-adres opgeven. Je zult zien dat je dan binnen korte tijd erg veel gaat verdienen. Een paar honderd gulden per maand is in ieder geval niet moeilijk.

Het GratisParadijs
Uitleg
In English
Adverteren op Het GratisParadijs
GratisParadijs oude stijl