Hoeveel bezoekers willen vandaag gratis geld verdienen op Het GratisParadijs?


Deze oude website gaat verdwijnen. Klik HIER voor het NIEUWE GratisParadijs.

Pas ook uw eigen links even aan (bookmark/favorieten). De juiste link is: http://come.to/gratisparadijsENTER

GEGARANDEERD
BEZOEKERS VOOR JE WEBSITE

Het GratisParadijs Exchange Programma

http://come.to/gratisparadijs

Heb je zelf een leuke website? Dan krijg je van Het GratisParadijs gratis extra bezoekers. Gegarandeerd !!

Hoe? Heel simpel! Zet gewoon het stukje Java-Script, dat onderaan deze pagina staat, tussen de head-tags op je website.

Dus tussen:     <HEAD>   </HEAD>

*   HOMEPAGE
*   Uitleg
*   Je Zwallet adres
*   Betaald E-mail
*   Betaald Surfen
*   Geld met je Website
*   Diversen Gratis Geld
*   Promoot je Website
*   Gratis MP3
*   Gratis Games
*   Gratis Website Vertaler
*   Zoek een persoon
*   Wereldwijde Vacatures
*   Gratis Zoekmachines
*   Alle Sporten
*   Kanker de wereld uit
*   klik voor goed doel
*   Je Website aanmelden
*   Leuke Links
*   Gratis eigen website
Zoals je dan al hebt gezien, wordt na het plaatsen van het stukje script een webpagina van een andere deelnemer achter jouw website geladen. De bezoekers van je website hebben daar geen hinder van. Als een bezoeker jouw website afsluit, ziet hij ineens de website van een andere deelnemer van het Exchange Programma. Die heeft nu dus ook een bezoeker.

En dit alles geldt dus ook voor jou! Jouw website wordt achter de pagina's van de andere deelnemers geladen. Mooi toch? Dit levert je ontzettend veel extra bezoekers op. En hoe meer bezoekers je al hebt, hoe meer je er van ons bij krijgt. En hoe meer mensen er meedoen, hoe meer bezoekers jij krijgt! Zorg er dus voor dat al je vrienden en bekenden met een website meedoen!

Doe het volgende om je aan te melden:

    Mail ons het volgende:

  1. Het adres van de pagina waar je het stukje Javascript op hebt gezet

  2. Het adres van de pagina waar we de bezoekers naartoe moeten sturen. Dit moet een andere pagina van je website zijn. Hier mag dus geen Javascript op staan. Op deze pagina mogen ook geen pop-ups e.d. staan. Maak desnoods een aparte pagina hiervoor.

  3. Je naam

  4. Je e-mail adres
!! Op de pagina van je website waar we de bezoekers naartoe moeten sturen mag dus niet het stukje Javascript staan. Dit is heel belangrijk want anders werkt het systeem niet. Je krijgt dan geen extra bezoekers. Maak desnoods gewoon even een extra Welkomstpagina hiervoor. Je kunt dan meteen de bezoekers tellen die we naar je toesturen.

Ook mogen op de pagina waar we de bezoekers naar toe moeten sturen geen pop-ups staan of andere pagina's worden geladen. Let daar dus goed op. Op de andere pagina's van je website mogen wel pop-ups staan. Ook mogen daar andere pagina's worden geladen.

!! Alle websites worden minimaal 1 keer per week handmatig door ons gecontroleerd. Zo zorgen we er voor dat je website alleen achter serieuze andere websites wordt geladen. Als een website niet meer aan de criteria voldoet, wordt hij uit de database verwijderd. Dit geldt ook voor deelnemers die op de een of andere manier frauderen. We controleren streng, dus je bent er zeker van dat je gegarandeerd veel extra bezoekers ontvangt.

Knip en plak het onderstaande stukje script tussen <HEAD> en </HEAD> op je website. Je mag absoluut niets aan de code veranderen!


Zodra je het stukje Javascript hebt geplaatst, we je gegevens hebben ontvangen en je website gecontroleerd, wordt je website toegevoegd aan de database van Het Gratisparadijs. Dit kan een paar dagen duren. Je bent dan officieel deelnemer van Het GratisParadijs Exchange Programma. Je bezoekersaantal schiet dan na korte tijd omhoog.

Succes!!