We zijn verhuisd !!Deze oude website gaat verdwijnen. klik hier voor het NIEUWE GratisParadijs.

Pas ook uw eigen links even aan (bookmark & favorieten). De juiste link naar Het Gratisparadijs is: www.gratisparadijs.tkENTER

Gratis geld verdienen en gratis zoekmachinenes. Gratis zoekmachines voor op je website. Een zoekmachine op je website.Nog zo'n leuke gratis aanbieding van Het GratisParadijs. Je vind hier namelijk ook de beste zoekmachines van internet. Want zeg nou zelf: wat is internet zonder goede zoekmachines? Inderdaad: niet veel!!

Op deze pagina vind je een van de bekendste zoekmachines: Altavista. De zoekmachine van Altavista wordt dagelijks door ontzettend veel mensen gebruikt om het internet de doorzoeken op interessante websites. Het is daarom erg belangrijk dat je eigen website door de Altavista zoekmachine wordt gevonden. Mocht dat niet het geval zijn, mail ons dan even voor de mogelijkheden. Wij kunnen je altijd helpen.

Op een goede website ontbreekt natuurlijk geen goede zoekmachine. We raden je daarom ook aan om, als je zelf een website hebt, een of meer zoekmachines op de pagina's te zetten. Je kunt dat eenvoudig doen door de onderstaande html-code op je pagina's te kopieren en plakken. Je doet je bezoekers er een groot plezier mee. En ...... jezelf ook! Om het Internet verder af te speuren hoeven de bezoekers je website namelijk niet te verlaten. Er wordt namelijk automatisch een nieuwe pagina geopend als iemand de zoekmachines gebruikt. Probeer het zelf maar met de onderstaande zoekmachines van Altavista.

Succes!

Kleine Altavista zoekmachine:

AltaVista
 Find this:
 
 


HTML-code voor een kleine Altavista zoekmachine:

Grotere Altavista zoekmachine:

AltaVista Find this:   HTML-Code voor een grotere Altavista zoekmachine:

Het GratisParadijs
Uitleg
In English
Adverteren op Het GratisParadijs
GratisParadijs oude stijl